bootcamp

Doet je grenzen verleggen, je kracht en uithoudingsvermogen vergroten onderleiding van een fanatieke trainer die je stimuleert om het beste uit je zelf te halen.

Bootcamp is een cardio en spier versterkende workout. Het is voor mannen en vrouwen, voor beginners en gevorderden. Iedereen kan er aan mee doen. Niet binnen in een sportschool, maar hardlopen, intervaltraining en fitnesoefeningen in de buitenlucht. Bootcamp is een intensieve training in de natuur. Er worden oefeningen gedaan zonder ingewikkelde apparaten- we maken gebruik van dingen die we tegenkomen. Hierbij kun je denken aan autobanden, bankjes, touwen, maar ook aan je eigen lichaamsgewicht wordt gebruikt als “fitness apparaat”. 

 Bootcamp verbetert je:

  • Conditie
  • Kracht
  • Snelheid
  • Balans
  • Coördinatie

 Dit doen we door oefeningen als onder andere hardlopen, push-ups, squats, lunges, burpees en nog veel meer. De Bootcamp lessen bij 038-outdoor worden gegeven door ervaren, oud militair, trainers. Het hele jaar door heerlijk in de buitenlucht werken aan je conditie. Je traint al je spieren in het lichaam tijdens de bootcamptraining. We focussen vooral op oefeningen waarbij de grote spiergroepen in het lichaam worden aangesproken.

 Met bootcamp vergroot je ook je uithoudingsvermogen. Een goed uithoudingsvermogen vermindert tevens de kans op onder andere: bacteriële infecties, verkoudheid/griep, diabetes, hoge bloeddruk, blessures, etc.

 We verzamelen bij de Wijthmenerplas, verzamelplaats LAKESIDE

 

 Wil jij ontstressen na een drukke werkdag?

Vraag meteen een  gratis proefles aan!

 

  • Bewegen in de buitenlucht onder professionele begeleiding;
  • Géén inschrijfkosten
  • De trainingen zijn toegankelijk voor alle sporters ongeacht niveau. Iedereen is welkom;

 

6 RITTENKAART

12 RITTENKAART

24 RITTENKAART

€42,-

€69,50 TWEE LESSEN GRATIS

€139,50 VIER LESSEN GRATIS

 

 Vragen? Stuur ons een E-mail en we nemen zo snel mogelijk contact op!

 

Er zijn geen activiteiten gevonden.