Cablepark Lakeside Zwolle

Een uitgelezen locatie voor watersport

Een waterski-/wakeboard kabelbaan is een stalen kabel die met 5masten boven het water zweeft. Hier wordt de sporter aangekoppeld en kan op deze manier rondjes varen op het water zonder dat er gebruik wordt gemaakt van een boot. Op deze kabel kunnen tussen de 1 en 9 mensen tegelijk waterskiën of wakeboarden.

Het is eigenlijk een soort sleeplift.Heb je altijd al eens willen waterskien of wakeboarden.Waterskien en wakeboarden is dikke pret,onze instructeurs hebben je binnen enkele minuten op het water.Het is een sensationele belevenis voor jong en oud.Geschikt voor beginners, gevorderden, individueel of met een groep.

Cablepark Lakeside is een van de modernste vijfmast-banen van Nederland. Door de minder scherpe bochten biedt onze baan optimale voorwaarden om het wakeboarden of waterskiën snel onder de knie te krijgen. We hebben echter ook hoge masten, daardoor komen gevorderden niets te kort. Deze masten maken het namelijk gemakkelijk om grote sprongen te maken.

Ook de ervaren wakeboarders zal het aan niets ontbreken met onderstaande obstacles.

Kicker S

Kicker M

Kicker L

Slider

Uprail

Handrail

Funbox

A-Frame

Buis

Wakeboarden is een zeer populaire sport. Je staat met beide benen op een board en laat je voorttrekken door de kabelbaan. De obstacles zorgen voor extra uitdaging. Na wat oefe…

Lees meer

Waterskiën is een uitdagende en wervelende sport. Je staat op ski’s en laat je voorttrekken door de kabelbaan. Er kunnen snelheden bereikt worden van wel 30 km per uur!       …

Lees meer