Whatssapp

MISS LAKESIDE WHATSAPP GAME

In dit dames vrijgezellenuitje staat jullie vrijgezellin natuurlijk centraal. Deze Challenge helpt de vrijgezel op weg naar een goed huwelijk! Jullie hulp is natuurlijk ook nodig… of niet...??!
Tijdens de wandeltocht, die wordt gestart bij beachclub Lakeside en zijn weg verder volgt mooie plekjes op de Wijthmenerplas, zijn er verschillende checkpoints op de route. Deze gaan jullie ontdekken door middel van het ‘beruchte’ kaartlezen; de eerste stap naar een goed huwelijk!

De gehele tocht zullen er bucketlist opdrachten voltooid moeten worden. Hoe dit wordt gedaan, is geheel aan jullie, maar om jullie alvast wat inspiratie te geven kunnen jullie de vrijgezellin...
  • Mummificeren...
  • Een hamburger in één keer laten opeten...
  • Een 'run-away-bride' bij het altaar laten nadoen...
Oftewel, laat je creativiteit de vrije loop!

Aangekomen op de checkpoints horen daar natuurlijk leuke opdrachten bij. De antwoorden hiervan, en het bewijs van het uitvoeren van de bucketlist opdrachten, worden met behulp van jullie eigen telefoons en door middel van Whatsapp of Facebook chat doorgestuurd naar de instructeur. De instructeur bepaalt zo hoeveel punten de gestuurde opdrachten waard zijn. Jullie missie: zoveel mogelijk punten behalen voor een mooie prijs!

Afhankelijk van jullie wensen is deze dag aan te passen en/of uit te breiden met een andere activiteit of bijvoorbeeld een heerlijke High Tea, barbecue diner bij Lakeside.