members

Wij bieden alles voor een geweldige dag uit. Strand, water, cablepark, beachclub, outdoor en terras aan de Wijthmenerplas. Lakeside is meer dan een geweldige beleving in de uiting van avontuurlijke activiteiten, viptafels, heerlijke luxe hapjes en drankjes in een geweldige sfeer.

Kwalitatief de lat hoogleggende en resultaatgericht, biedt Lakeside Beach maatgerichte viparrangementen voor de meest onvergetelijke strandbeleving. Niks is VIP genoeg en daarom wordt er niet alleen sterk gefocussed op een bijzondere ervaring tijdens de activiteiten. Ook speelt de kwaliteit van de service, de aankleding, het aanbod van bekende kwaliteitsdranken en hand-made cocktails een prominente rol binnen het totaalpakket.

Met het diverse aanbod is Lakeside een locatie waarbinnen bijzondere ervaringen, kwaliteit en luxe de basiselementen vormen. Lakeside beach brengt het beste uit de wereld op harmonieuze wijze bij elkaar en stelt haar gasten voorop. Hieraan is een extra dosis luxe toegevoegd om de members een onvergetelijke dag aan de Wijthmenerplas te bieden.

Membershipcard privileges:

  • exclusieve mogelijkheid tot voorrang bij reserveren van diverse  faciliteiten.
  • Als eerste op de hoogte van alle actviteiten, kortingen en aanbiedingen.
  • Korting op de huur van de verschillende loungebedden.
  • extra kortingen en aanbiedingen exclusief voor members.

VIP membership card privileges:

Het hele seizoen voor u, uw partner en evt. kinderen uw eigen luxe 2-persoons VIP- beachbed welke  op de Wijthmenerplas voor u klaar staat.

  • huur van een beachbed op Lakeside beach Wijthmenerplas  voor het gehele seizoen is inbegrepen in de jaarlijkse fee van de vip membership card.
  • exclusieve mogelijkheid tot voorrang bij reserveren van alle faciliteiten en activiteiten.
  • extra kortingen en aanbiedingen exclusief voor members.
  • Als eerste op de hoogte van alle actviteiten, kortingen en aanbiedingen.

Een onvergetelijke dag aan het strand gaat hand in hand met de vele luxe facetten die Lakeside beach te bieden heeft. Met een big smile bruinbakken in de zon, terwijl u het beste zicht over het meer,de waterskibaan en het strand heeft? Dan kiest u voor een van onze beach bedden en toegang tot het  luxe VIP deck.

Uiteraard kunt u tijdens het genieten van een stranddag bij ons op locatie een bed huren, het vooraf reserveren is echter aan te raden.