Winter in de Lakeside Lodge

Omdat ook in de wintermaanden het strand een prachtige plek is, zelfs betoverend eigenlijk, presenteert Beachlub Lakeside “ Winter at the Lakeside”!

Tijdens deze Winter at the Lakeside is Beachclub Lakeside omgetoverd tot een waar wintersprookje, waar u met elkaar een sprookjesachtige tijd  kunt beleven. Dit jaar geen kerstdiner thuis, maar een geheel verzorgde avond in winterse stijl. Of wellicht de mogelijkheid om ieder z’n eigen kerstpakket samen te laten stellen op de gezellige kerstmarkt? Waant u zich vast in deze sferen..U en uw gasten komen aanlopen op het magisch verlichte pad langs de knetterende vuurkorven. U wordt onthaald met een heerlijke Winters Welkomstdrankje door Winterse Elfjes en het feest kan beginnen! U komt binnen in een omgetoverde Beachclub. Alles straalt winter uit, van levensgrote ijsberen tot grote tafels met vuurtjes en dikke wollen dekens. Sneeuwvlokken, ijspegels en ijskoud bier. De buitenpaden zijn verlicht en op het strand staan overal vuurkorven en verlichte kerstbomen. Een glaasje Glühwein in de hand en een goed muziekje op de achtergrond. Winter on the lake.

 

Dit jaar geen kerstborrel op de zaak, maar een geheel verzorgde avond in winterse stijl. Of wellicht de mogelijkheid om ieder z’n eigen kerstpakket samen te laten stellen op d…

Lees meer